De kinderen die vorig jaar hebben deelgenomen aan het VBF en in groep 1 t/m 6 zitten na de zomervakantie, krijgen van ons een verrassingstasje rondom het thema ‘Duik erin!’ De inhoud van het tasje houden we natuurlijk nog even geheim! 😀

Elk gezin geven we ook een tasje extra: die kun je geven aan een buurjongen of -meisje, vriendje of vriendinnetje. Dan kun je gelijk vertellen over het VBF en waarom het zo leuk is om mee te doen. 

Zondag 23 augustus worden de tasjes uitgedeeld in De Tabernakel en de Bethelkerk.

Maandagavond 24 augustus kun je zelf een tasje komen halen: van 19:00 – 20:00 uur bij de Bethelkerk.

Woensdag 26 t/m vrijdag 28 augustus komt er elke dag een introductiefilmpje van het dagthema online. Daarnaast wordt er elke dag een challenge bekend gemaakt. We dagen je uit om mee te doen, want bij deelname zijn er meerdere prijzen te winnen!

D.V. zondag 30 augustus zal het thema afgesloten worden met een kerkdienst in de ‘Bethelkerk’. Deze zal te volgen zijn via de livestream. 

Ben jij vorig jaar niet op het VBF geweest en wil je ook graag een tasje? Stuur even een mailtje naar info@vakantiebijbelfeestede.nl

Let op: Het tasje is bedoeld voor de kinderen die na de zomervakantie in groep 1 t/m 6 zitten. 

Via onze website https://www.vakantiebijbelfeestede.nl, Facebook en Instagram blijven we jullie op de hoogte houden. We kijken er naar uit om op deze manier toch het Evangelie van Jezus Christus door te kunnen geven!

Hartelijke groet,

Jolanda Gilles, Mija den Hartog, Mettie Benard, 

Gerdine van den Hoven, Ingrid Stegink en Ady ter Horst