Vaders, moeders, opa’s, oma’s, ouderen en jongelui…


Wij kunnen een heleboel helpende handen gebruiken. Zowel voor, tijdens als na het Vakantie Bijbel Feest. Iedereen van 12 tot 99 jaar is welkom om te helpen. Diploma’s zijn niet nodig. We hebben mensen nodig die kinderen begeleiden, naar ze luisteren, en hen een gezellige tijd willen geven. Mede dankzij u/ jou kan het Vakantie Bijbel Feest weer een enorm succes worden.

Vacatures (M/V) zijn er bijvoorbeeld voor:

  • Herders om een groepje kinderen te begeleiden. Het zou fijn zijn als je dan zoveel mogelijk ochtenden aanwezig kunt zijn!
  • Decorbouwers en “versierders” voor een gezellige sfeer
  • Fotografen voor dagverslagen op de website, Instagram en Facebook
  • Begeleiders op donderdagmiddag bij de show van Matthijs Vlaardingenbroek
  • Muzikanten
  • Pannenkoekenbakkers zodat we donderdag lekker kunnen smullen


Tijdens het VBF is er dit jaar geen oppas voor de kinderen van de medewerkers aanwezig.

Aanmelden kan via onderstaand formulier. Ook al heb je je al aangemeld bij een van de stuurgroepleden dan zou het fijn zijn als je alsnog dit formulier invult zodat we al je gegevens correct hebben. 

Maatschappelijke stage
Een Maatschappelijke stage houdt in dat jongeren in het voortgezet onderwijs minimaal aantal uren vrijwilligerswerk doen als onderdeel van hun schoolcarrière. Op deze manier leren ze hun directe omgeving op een andere manier kennen en leveren ze een actieve bijdrage aan de samenleving.  Het Vakantie Bijbel Feest kan een dergelijke stageplaats bieden! Wil je hier gebruik van maken meld je dan aan als vrijwilligers en vul bij Opmerkingen in dat je graag je maatschappelijke stage bij het VBF wilt volgen.