Het Vakantie Bijbel Feest Ede wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsors:

Lobbes
Spelen, genieten en ontwikkelen, dat is waar we voor gaan bij Lobbes.nl. Hier vind je speelgoed voor alle kinderen; van Lego tot Playmobil, maar ook heel veel speelgoed voor een verrassend budget. Op werkdagen voor 21:45 uur besteld? Dan heb je de volgende dag je bestelling al in huis!

f

f

Autobedrijf van Kranenburg

Voor al het onderhoud aan uw auto.

Ook hebben wij een gevarieerd aanbod van scherp geprijsde occasions van 1000 tot 10.000 euro. Voor meer informatie: kijk op onze site! www.autoede.nl

f

f

Van Hunnik & Kok advocaten

“Van Hunnik & Kok advocaten is een jong, fris kantoor, gevestigd te Ede met advocaten die jarenlange proceservaring hebben. Het staat zowel ondernemingen als particulieren bij in handelszaken en familiezaken. Van Hunnik & Kok advocaten richt zich op het arbeidsrecht, huurrecht, verbintenissenrecht, het incasseren van geldvorderingen,  personen- en familierecht en het erfrecht.

Van Hunnik & Kok advocaten biedt praktisch, persoonlijk juridisch advies en juridische bijstand. We leren uw situatie graag tot in detail kennen en komen zodoende samen met u tot een oplossing die wérkt, ook op langere termijn. Dankzij onze specialismen en kennis van tal van branches zijn we u juridisch van dienst op uiteenlopende terreinen.

We delen onze kennis met u en investeren graag in een duurzame relatie. Kom vrijblijvend kennismaken met Van Hunnik & Kok advocaten. U vindt ons aan de Max Planckstraat 21 te Ede.”

f
 
f
f
f
f
f