Het Vakantie Bijbel Feest Ede wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsors:

Lobbes
Spelen, genieten en ontwikkelen, dat is waar we voor gaan bij Lobbes.nl. Hier vind je speelgoed voor alle kinderen; van Lego tot Playmobil, maar ook heel veel speelgoed voor een verrassend budget. Op werkdagen voor 21:45 uur besteld? Dan heb je de volgende dag je bestelling al in huis!

f

f

Autobedrijf van Kranenburg

Voor al het onderhoud aan uw auto.

Ook hebben wij een gevarieerd aanbod van scherp geprijsde occasions van 1000 tot 10.000 euro. Voor meer informatie: kijk op onze site! www.autoede.nl

f

f

Van Hunnik & Kok advocaten

“Van Hunnik & Kok advocaten is een jong, fris kantoor, gevestigd te Ede met advocaten die jarenlange proceservaring hebben. Het staat zowel ondernemingen als particulieren bij in handelszaken en familiezaken. Van Hunnik & Kok advocaten richt zich op het arbeidsrecht, huurrecht, verbintenissenrecht, het incasseren van geldvorderingen,  personen- en familierecht en het erfrecht.

Van Hunnik & Kok advocaten biedt praktisch, persoonlijk juridisch advies en juridische bijstand. We leren uw situatie graag tot in detail kennen en komen zodoende samen met u tot een oplossing die wérkt, ook op langere termijn. Dankzij onze specialismen en kennis van tal van branches zijn we u juridisch van dienst op uiteenlopende terreinen.

We delen onze kennis met u en investeren graag in een duurzame relatie. Kom vrijblijvend kennismaken met Van Hunnik & Kok advocaten. U vindt ons aan de Max Planckstraat 21 te Ede.”

f

f

Van de Beek Bouwadvies

Eerst luisteren

Van de Beek Bouwadvies begrijpt wat u bedoelt als u bij ons aanklopt met uw bouwplannen. We hebben een praktische insteek, en willen graag snel voor u aan de slag, maar we beginnen eerst met luisteren naar uw vraag. Want pas als wij weten wat u wilt, kunnen wij goed adviseren. Wij lopen met u mee door het hele bouwproces. Daarbij gaan we ook uit van uw eigen capaciteiten. Soms kunt u zelf een hele sprong maken, en doen wij een stapje terug. Maar er zullen vaak momenten zijn dat u graag op ons wilt leunen.

Dicht bij de praktijk

We zijn praktisch ingesteld, en houden ervan om dicht bij de realisatie van een bouwproject te staan. Dan kunnen we ook op tijd bijsturen en controleren. Bovendien spreken wij de taal van de bouw, zodat onze communicatie eenduidig is.

f

f

 
f
f
f
f
f